Kjøttboller med fetaost
500 gram kyllingkjøttdeig eller karbonadedeig
1 egg
Ca. 4 ss tørt grovbrød - smuldret
Ca. 4 ss fetaost
1/4 finhakket løk
Litt urtekrydder, salt & pepper
Bland godt, lag kjøttbollene i ønsket størrelse og stek på svak varme.
Serveres med et smil og gjerne en stor bolle med grønn salat og hjemmelaget tzatziki
Velkommen til blogglandia, jeg gleder meg til å følge deg - og til å få kona til å lage matrettene dine! :)
SvarSlettKlem!
Hei Anne!
SvarSlettSå bra! Nå har jeg rettet opp språksurr også ;-). Gikk litt fort i svingene i går. Kommer jeg meg helskinnet gjennom kommende uke, skal det bli flere retter. Hva tror du om Thailandsk biffsalat?
Yamm Yamm, dette var godt. Hva med en hveteøl til?
SvarSlett