lørdag 22. januar 2011


Kjøttboller med fetaost
500 gram kyllingkjøttdeig eller karbonadedeig
1 egg
Ca. 4 ss tørt grovbrød - smuldret
Ca. 4 ss fetaost
1/4 finhakket løk
Litt urtekrydder, salt & pepper
Bland godt, lag kjøttbollene i ønsket størrelse og stek på svak varme.
Serveres med et smil og gjerne en stor bolle med grønn salat og hjemmelaget tzatziki

3 kommentarer:

  1. Velkommen til blogglandia, jeg gleder meg til å følge deg - og til å få kona til å lage matrettene dine! :)

    Klem!

    SvarSlett
  2. Hei Anne!
    Så bra! Nå har jeg rettet opp språksurr også ;-). Gikk litt fort i svingene i går. Kommer jeg meg helskinnet gjennom kommende uke, skal det bli flere retter. Hva tror du om Thailandsk biffsalat?

    SvarSlett
  3. Yamm Yamm, dette var godt. Hva med en hveteøl til?

    SvarSlett